Poskytovatelé sociálních služeb, kteří se zapojují do komunitního plánování na Frýdlantsku, mohou v letošním roce opět žádat o finanční podporu prostřednictvím Dotačního programu na podporu Sítě sociálních služeb na Frýdlantsku. Kde najít více informací? Podmínky dotačního programu a formulář žádosti pro poskytovatele sociálních služeb jsou zveřejněny na internetových stránkách Mikroregionu Frýdlantsko na https://mikroregion-frydlantsko.webnode.cz/sit-socialnich-sluzeb/.

Kdy je potřeba podat žádost?

Žádost o poskytnutí dotace s příslušnými přílohami je zapotřebí podat v termínu od 16. do 30. 3. 2023 na adresu Mikroregionu Frýdlantsko. V případě potřeby konzultace k žádosti je možné se obrátit na Lenku Stehnovou, lenka.stehnova@masif.cz, koordinátorku plánování sociálních služeb.

Informace o dostupných sociálních službách a komunitním plánování najdete na internetových stránkách https://www.frysko.cz/.

Věříme, že systém přispěje pro stabilizaci, lepší dostupnost a kvalitu sociálních služeb pro obyvatele Frýdlantska.

Zdroj: Martina Petrášková, tisková mluvčí města Frýdlant, Mgr. Lenka Stehnová, Mikroregion Frýdlantsko

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest