Souhlas se zpracováním osobních údajů

Ve smyslu GDPR (General Data Protection Regulation) obecného nařízení 2016/679 Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně osobních údajů s účinností od 25.5.2018, které nahradí směrnici ČR 95/46/ES a zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, tímto uděluji souhlas se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů Vámi poskytnutých správci osobních údajů, kterým je společnost Arteport s.r.o., Peklo 407, 464 01 Raspenava, IČ: 01583107.

Správcem stanovený účel zpracování osobních údajů, pro který tento souhlas poskytujete, je použití Vašich osobních údajů (jména, příjmení, e-mailové adresy a telefonního čísla) pro účely zveřejnění inzerce na stránkách Frydlantsko.eu. Správce prohlašuje, že bude shromažďovat Vámi poskytnuté osobní údaje strojově, prostřednictvím zabezpečených počítačů a počítačových programů. Data nebudou vědomě předávána třetím osobám a budou přiměřeně chráněna proti automatizované těžbě dat.

Souhlas s poskytnutím Vašich osobních údajů udělujete na dobu neurčitou a můžete jej kdykoliv zrušit, Vaše osobní údaje budou z úložiště společnosti bez zbytečného odkladu odstraněny.

Kontakt:    redakce@frydlantsko.eu, marketing@arteport.cz

Pin It on Pinterest

Share This
X

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close