V Jindřichovicích jsem začala podnikat už v roce 1992 a byla jsem tehdy prvním podnikatelem ve vesnici. Vedení obce mi poskytlo půjčku do nelehkých začátků a pronajalo prostory v Resselově vile.  V našem obchodě jsme prodávali potraviny, drogerii, textil, hračky, boty a další průmyslové zboží. Předběhli jsme dobu péčí o zákazníky – pro maminky jsme měli v obchodě „dětský koutek“, aby se jim pohodlněji nakupovalo. Již od roku 1993 jsme měli otevřeno sedm dní v týdnu.
V roce 1997 mi však obec pronájem neprodloužila, ale nesložila jsem ruce do klína. Spolu s manželem jsme se do toho obuli sami a během měsíce jsme zprovoznili obchod u nás doma. Současné prostory prodejny jsou v našem původním obývacím a dětském pokoji, z bývalé kuchyně máme sklad. Pro své zákazníky jsme vybudovali parkoviště a posezení v altánku před obchodem, přijímáme objednávky na svátky. Neustále pro vás připravujeme akční slevy na zboží i přesto, že od ledna letošního roku už nebudete dostávat naše letáky do schránky. V naší prodejně vás budeme včas informovat o akčních nabídkách, dále máme pro kuchařky na nástěnce připravené recepty pro každý den. Kvalitní obsluha a čerstvé zboží je náš cíl. A odměna pro nás? To jste vy, spokojení zákazníci, kteří odchází z naší prodejny.
Koloniál „Bečanka“ na stávajícím místě tak pro vás s láskou provozujeme již dvanáctým rokem a věřte, že nás to pořád baví. Pro všechny máme dveře dokořán, stále sedm dní v týdnu, i pro ty, kteří přijdou jen na kus řeči.
Neplaťte více, když nemusíte,
s námi přesto ušetříte.
Přesvědčte se sami,
jaké zboží máme k mání.
Ač jste z blízka nebo z dáli,
Srdečně jste všichni zváni.
Nevíte kam?
Jsme tu pro vás, přesto doma,
zve Vás koloniál Bečanová.
Pondělí až neděle
jsme tu pro vás, přátelé.

Vaše Bečanka

Zdroj: Jindřichovické listy

Pin It on Pinterest