[singlepic id=1703 w=101 h=133 float=left]Liberec – Do soutěže o Cenu Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa se lze přihlásit do 15. října. Možnost přihlášek do mezinárodní soutěže o “Cenu Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa 2009” se prodloužila do 15. října v kancelářích Euroregionu Nisa. „K dnešnímu dni se přihlásilo 16 subjektů z Česka a 8 z Německa, zatím, nemáme ani jednu z polské strany,“ uvedl tajemník české části ERM Jaroslav Zámečník. V jednotlivých kategoriích budou v prosinci 2009 vyznamenávány příkladné přeshraniční spolupráce na území Euroregionu Nisa. Cílem je prostřednictvím tohoto ocenění vyjádřit veřejné uznání institucím i jednotlivcům za vynikající výsledky dosažené v oblasti přeshraniční spolupráce v příhraničí Německa, Polska a České republiky.

Soutěž je vyhlášena v těchto kategoriích:

• Komunální partnerství

• Bezpečnost a zdraví

• Vzdělání

• Cestovní ruch a sport

• Kultura

Přihlásit do soutěže se lze na: http://www.neisse-nisa-nysa.org/index.php?id=376&L=1, kde je k vyplnění on-line formulář. A zároveň zde jsou další informace o této unikátní soutěži. Vyplněný formulář přihlášky musí být podán v písemné a elektronické formě.

Slavnostní předávání cen se uskuteční 17. 12. 2009 v Bischofswerdě.

Další informace o soutěži na www.neisse-nisa-nysa.org, nebo na tel. 485 340 981, Lenka Doláková

 Realizace projektu byla umožněna prostřednictvím financování ze Sasko-českého Fondu malých projektů Euroregionu Nisa ve spolupráci Fortbildungswerk Sachsen GmbH a Trojzemí o. p. s.

Zdroj: Liberecký kraj

Pin It on Pinterest