[singlepic id=1872 w=101 h=133 float=left]Podzimní pohoda v lese / fajn lidi – smysluplná práce – netradiční zábava – čerstvý vzduch. Pokud máš na podzim volno, chceš ho strávit originálním způsobem a zároveň udělat něco užitečného, přijeď na některou z našich dobrovolnických akcí! Pomůžeš přírodě, poznáš prima lidi a domů si odvezeš nové kontakty a nezapomenutelné zážitky.

Multikulturní týden pro les 13.-20.9.2009, Ještědský hřeben Výsadba původních dřevin, práce v lesních školkách. Přijedou nám pomáhat dobrovolníci ze všech koutů světa. Pokud máš alespoň pár dní čas, využij skvělou možnost poznat různé kultury přímo v srdci Evropy.

Mariánskohorská víkendovka 25.-28.9.2009, Jizerské hory Výsadba původních dřevin, přidružené práce v terénu. Budeme trochu pracovat, trochu výletovat a možná si upečeme vlastní chleba;-) Ubytování v naší romantické chalupě na Mariánskohorských boudách.

Čajová víkendovka 9.-11.10.2009, Ještědský hřeben Výsadba původních dřevin, přidružené práce v terénu. Jak název napovídá, hlavním tématem téhle víkendovky bude čaj. Takže až si odbudeme práci:-), budeme ochutnávat čaje ze všech koutů světa.

Čekání na svítání 16.-18.10.2009, Ještědský hřeben Výsadba původních dřevin, nátěry proti okusu. Půjdeme se podívat na Ještěd a vychutnáme si východ slunce v podzimu plném barev. Bude to zážitek, na jaký se nezapomíná… Hlavu složíme ve srubu Basa.

Změna víkendové náplně práce vyhrazena, více informací najdete na www.cmelak.cz.

Projekt je podpořen SFŽP ČR.

Čmelák – SPP o.s. • Švermova 32 • 460 10 • Liberec 10

Přihlášky a informace

martha.satkova@cmelak.cz • tel. +420 777 749 373

www.cmelak.cz

Zdroj: Město Frýdlant, www.mesto-frydlant.cz

Pin It on Pinterest