[singlepic id=1923 w=101 h=133 float=left]FRÝDLANT- V kostele Nalezení sv. Kříže se uskuteční 31. 10. koncert skupiny Paprsky. Vstupné je dobrovolné, zájemci si mohou zakoupit MC a CD. Akce začíní v 18 hodin. Co o sobě prozradila skupina Paprsky na svém webu?Kdo vlastně jsme:Pokud jste si prolistovali všechny rubriky naší webstránky, podle adres jste zjistili, ze nás není nejmíň a nejsme z jednoho místa. Dalo by se říct, že jsme asi čtyřicetičlenná skupina mládeže z celé Moravy. Ale i mládež je široký pojem. Představte si proto devátou třídu základní školy, první, druhý, třetí, čtvrtý ročník školy střední (gymnázia, průmyslovky, stavebky, zdravky, církevky, ekonomky…) a první, druhý, třetí, čtvrtý, pátý a šestý ročník školy vysoké (lékařské, teologické, ekonomické, stavební, elektrotechnické a pedagogické fakulty). Zhruba tady všude nás můžete najít ve městech jako jsou Odry, Hranice, Olomouc, Nový Jičín, Prostějov, Brno, Kroměříž, Ostrava, a mnohých jiných jim podobných. A to ještě není všechno. Jsme sice převážně studenti, ale jsou mezi námi také pracující.

Jako skupina jsme vznikli před třinácti lety (na jaře 1996) v Odrách na Novojičínsku. To jsme ještě zdaleka nebyli tak početní – tehdy skupinu Paprsky tvořilo patnáct mládežníků z Oder a nedalekého Spálova. Až v září se pak začala členská základna rozšiřovat jak početně, tak místně.

Různost našich působišť nás nesmírně obohacuje. Stále si máme co povídat, o co se dělit. A tak se stává, že když jednou za tři týdny vyrazíme pryč z domova na PaprVíkend, celý pátek se vítáme, povídáme, co je nového, co jsme zažili, co nám radost dělá i bere. Až v sobotu se dostane ke slovu Jirka, aby promluvil k nám všem a připomenul naše společné zájmy a dílo, ke kterému jsme povoláni. A tak s chutí do zpěvu a hraní a sobota je pryč. Celí nabití novými melodiemi pak v neděli nad ránem usínáme, abychom za dvě, tři, čtyři hodinky vstali a zase byli připraveni rozdávat radost nejen sobě navzájem, ale taky všem těm, které potkáme a se zalepenýma očima poznáme. Jo, to jsme my – PAPRSKY. Věčně veselá banda děcek, které mají snahu dělat něco dobrého.

Ale nebojte. U víkendových zkoušek naše činnost nekončí. Na veřejnosti jsme vidět při koncertech, brigádách a jiných hraních. Kde všude nás můžete potkat v nejbližší době, se dovíte v rubrice Koncerty.

Jste-li zvědaví, co že to vlastně hrajeme a vydáváme, posbírejte sílu a odvahu a nakoukněte pod odkaz PaprNahrávky nebo se přijeďte podívat na některý z našich koncertů. Pokud se rozhodnete pro koupi našich kazet či CD, osmělte se a Oslovte našeho webmastera nebo přímo “vedení”. Ochotní jsme všichni. Vyplnit můžete také jednoduchý formulář. Takže pěkný pohled a poslech!

Chcete-li vědět víc, klidně nás kontaktujte, jsme tady pro Vás. Vaše PAPRSKY

Pin It on Pinterest