[singlepic id=3862 w=101 h=133 float=left]FRÝDLANT – KINO 4. 3. v 17.30 a ve 20.00 h. Dokonalý únik / Perfect Getaway. Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller. USA, 2009, 98 min (Director’s cut: 108 min). Režie: David N. Twohy. Hrají: Timothy Olyphant, Milla Jovovich, Steve Zahn, Kiele Sanchez, Chris Hemsworth, Marley Shelton, Holt McCallany

Titulkovaný film USA. Akční thriller. Mládeži nepřístupno. Vstupné 69+1 Kč. Cliff (Steve Zahn) a Cydney (Milla Jovovich) jsou mladý pár dobrodruhů, který tráví své líbánky na cestách po nejkrásnějších a nejodlehlejších plážích na Havaji. Při cestách po divokých, opuštěných stezkách si připadají jako v ráji. Když se ale setkají se skupinkou vyděšených turistů, kteří probírají děsivou vraždu jiného páru, začínají přemýšlet o tom, zda by se neměli raději vrátit.

S jistým váháním se připojí k dalším dvěma párům – Nickovi (Timothy Olyphant) s Ginou (Kiele Sanchez) a Kaleovi (Chris Hemsworth) s Cleo (Marley Shelton) – a záhy se situace začne vyhrocovat. Daleko od civilizace a záchrany začíná každý působit jako hrozba a nikdo neví, komu vlastně může věřit. Začíná brutální boj o přežití a z ráje na zemi se stává opravdové peklo. (oficiální text distributora)

ZDROJ: http://www.csfd.cz/film/237869-dokonaly-unik-perfect-getaway-a/?text=144586

Pin It on Pinterest