[singlepic id=4080 w=101 h=133 float=left]SEVERNICECHY.INFO / KUDYZNUDY.CZ – Líbilo se vám někde? Označte to na mapě! Pocitová mapa je jedinečná aplikace portálu Kudy u nudy, díky které můžete vyjadřovat své pocity z navštívených míst. Vše funguje velmi jednoduše – jednotlivým místům přiřadíte barvu odpovídající dojmu z návštěvy. Výsledkem tak je aktuální mapa, jejíž barevnost se v průběhu času různě proměňuje. S Pocitovou mapou ČR navíc můžete vyhrát skvělé ceny – hraje se o týdenní pobyt v Krkonoších, poukaz na paintball nebo víkendový výlet na vodě a spoustu dalších cen.

Více informací o projektu najdete zde.

…………………………………………..

Začíná naše soutěž s Pocitovou mapou ČR! Nabarvěte své oblíbené místo v České republice a vyhrajte skvělé ceny! Můžete to natřít i těm neoblíbeným a stejně vyhrát. Hrajte o týdenní pobyt v Krkonoších, poukaz na paintball nebo víkendový výlet na vodě a spoustu dalších cen.

Pocitová mapa je jedinečnou aplikací v podobě interaktivní mapy České republiky, jejímž prostřednictvím mohou lidé vyjadřovat své pocity z navštívených míst. Uživatelé mohou vybrat jednoduše souřadnice oblíbeného i neoblíbeného místa nebo své aktuální polohy a k místu přiřadit barvu odpovídající dojmu z návštěvy. Výsledkem tak je aktuální barevná mapa znázorňující pocity uživatelů, jejíž podoba se bude v průběhu času různě proměňovat.

S touto novinkou je spojena i velká soutěž. Fanoušci portálu Kudy z nudy, kteří na mapě nějaké místo označí, budou zařazeni do slosování o ceny a 1. května budou vylosováni výherci  týdenního pobytu pro 4 osoby v hotelu Harrachovka, poukazu na hru paintballu pro 4 osoby (Hrabarev.cz) a víkendového vodáckého výletu pro 2 osoby (Bisport s.r.o.). Každý týden bude navíc probíhat slosování o další ceny.

Přidejte na mapu svůj pocit!

ZDROJE:

http://www.severnicechy.info/dr-cs/aktuality/jizerske-hory/libilo-se-vam-nekde-oznacte-to-na-mape.html

http://apps.facebook.com/pocitova-mapa/

Pin It on Pinterest