[singlepic id=4091 w=101 h=133 float=left]HEJNICE / JINDŘICHOVICE POD SMRKEM – Sepp Holzer – zvukový záznam z přednášky z 28. 10. 2008 v překladu Svena Dietricha.  Pro všechny, kteří byli na přednášce i ty, kteří se na ni nedostali, ale mají zájem o permakulturu. Několika hodinový maraton obsahuje český překlad přednášky i následující diskuse ve formátu mp3 k volnému stažení a šíření…

PRVNÍ ČÁST PŘEDNÁŠKY

DRUHÁ ČÁST PŘEDNÁŠKY

………………………

SEPP HOLZER, I. přednáška v ČR

Sepp Holzer, rebelující sedlák z rakouských Alp, celoživotní bojovník s přebujelou národní i evropskou byrokracií a mimořádně úspěšný protagonista vlastní permakultury přijal pozvání starosty Jindřichovic pod Smrkem a ekologického farmáře Petra Pávka a strávil s ním a jeho rodinou celý víkend na Mlejně.

V sobotu, 25.10.2008 od 16:00 do ca. 21:00 hodin proběhla v kinosálu v Hejnicích na Frýdlantsku několikahodinová přednáška Seppa Holzera včetně následující besedy s veřejostí, která se dostavila v počtu asi 130 návštěvníků, včetně několika cizinců.

Z ohlasů, které jsem obdržel bezprostředně po přednášce, vím, že se akce podařila a lidé byli rádi, že mohli Seppa Holzera osobně poznat.

Rozhodl jsem se dát celou přednášku a besedu Seppa Holzera v překladu Svena Dietricha k dispozici veřejnosti formou zvukového záznamu k bezplatnému stažení a volnému využití. (nahrávky nesmí být šířeny za úplatu nebo odměnu ani jako celek, ani jako části).

……………

ZDROJE:

http://www.jindrichovice.cz/cs/web/podnikatele/permaland-agroenvirofarm/000488_sepp-holzer-zvukovy-zaznam-z-prednasky.php

http://www.permaland.cz/

Pin It on Pinterest