Fotosoutěž - březenFRÝDLANT – Nová fotosoutěž: Víte, kde se nachází? Úplně nová fotosoutěž na osmé stránce místního radničního měsíčníku i na webu v banneru Frýdlantský zpravodaj zcela jistě potěší všechny, kdo mají rádi naše město a jeho krásnou krajinu v širokém okolí. Každý měsíc se objeví jedna nová fotografie a úkolem soutěžících je definovat, co na ní je nebo kde to je.  Odpovědi budou do 15. dne v měsíci shromažďovány na našem webu www.mesto-frydlant.cz. Pak počítač ze správných odpovědí náhodně vybere jednoho výherce. Ten se o tom dozví díky uvedeným kontaktům a cenu si vyzvedne na sekretariátu frýdlantské radnice. Ceny se budou vždy nějak vztahovat k Frýdlantsku – knihy, vstupenky na Valdštejnské slavnosti, …

„Jedná se o rubriku, která má ukázat Frýdlant a Frýdlantsko. Pokud se obrázky stanou podnětem k výletu, bude to pro mě bonus z oblasti snů. Možná výhra je pro soutěžící jen malou pozorností,“ říká místostarosta Jaroslav Vančura, který je iniciátorem soutěže.

První kolo soutěže vyšlo v březnovém Frýdlantském zpravodaji a čtenáři mají poznat místo na fotografii M. Hauera. Soutěžit lze pouze přes naše webové stránky.

ZDROJ: http://www.mesto-frydlant.cz/cs/archiv/archiv-2011/nova-fotosoutez-vite-kde-se-nachazi.html

Pin It on Pinterest