materifPenzion Kitty od 1. 4. – 4. 4. 2011 Lučany nad Nisou. Plná penze,  příslib krásného počasí a pestrého programu za příznivou cenu. Kdy:  začátek 1. 4. 2011 v 16.00 hodin – konec 4. 4. 2011 v 9.30 hodin. Po telefonické domluvě je možný i  zkrácený pobyt, pozdější nástup a podobně. Kde:  Lučany u Jablonce. Cena Last minute: Děti do 3 let…300 Kč (bez nároku na stravu a lůžko). Děti od 3 do 4 let…850 Kč. Dospělý…1 500 Kč. Stravování: plná penze. Doprava: vlastními auty. V ceně pobytu:  ubytování na 2 až 4 lůžkových pokojích –  3 x ubytování, 2 x plná penze, 1 x polopenze , pro děti odpolední svačiny.

V ceně pobytu není tvůrčí materiál. Veškerý materiál bude možno zakoupit přímo na místě.

Na programu je výroba jarních dekorací z filcu pletení z pedigu, jarní věneček,  scrapbook, obrázky 3D, procházky a výlety do okolí, ultra lehký běh, péče o tělo, správná výživa, návštěva plaveckého bazénu v Jablonci apod. Program bude přizpůsoben zájmu a potřebám účastnic a není povinný.

Penzion Kitty je nový rodinný penzion s celoročním provozem a s kapacitou 43 lůžek. V penzionu najdete dvě jídelny, dětskou hernu, místnost se stolním fotbalem, bar. Budete-li si chtít sami uvařit kávu, čaj nebo ohřát dětskou stravu, je Vám k dispozici malá kuchyňka s rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou a ledničkou. Penzion Kitty leží v louce u lesa na okraji obce Lučany nad Nisou, 1,5 km pod vrcholem Bramberk, 5 km východně od Jablonce nad Nisou. Děti mohou bezpečně vyběhnout z penzionu přímo na louku. Stravování poskytuje penzion pouze pro ubytované hosty, není zde restaurace pro neubytované. To je zárukou klidného pobytu a rodinné atmosféry. Cesta, kterou se přijíždí k penzionu, zde končí. Tedy žádný provoz v okolí penzionu. V blízkosti je několik známých rozhleden: Bramberk /1,5 km/, Slovanka /4 km/, Královka /6 km/, Černá Studnice /6 km/, Špičák /8 km/, Ještěd /18 km/.

Více fotografii  z již realizovaných pobytů na http://mcmateridouska.wz.cz/gal/gal0110.html,http://mcmateridouska.wz.cz/gal/gal0210.htmlhttp://mcmateridouska.wz.cz/gal/gal0310.html

Kontaktní osoba :  Alena Nováková   604 130 070, ala.novakova@seznam.cz

Pin It on Pinterest