Frýdlant Frýdlantsko Singltrek Jizerské Libverda Hejnice Raspenava Frýdlantský Kabelový konfekcionář CiS zakládá v Německu novou výrobní společnost zaměřenou na malé a střední počty kusů. CiS ELECTONIC GmbH, Krefeld und CiS SYSTEMS s.r.o., Nové Město p.S. www.cis.de CiS-Pressestelle, Peter M. Wöllner, Prosinec 2011

Firma newcab GmbH & Co. KG byla založena 4.10.2011, jakožto společný projekt firmy vyrábějících kabelovou konfekci CiS ELECTRONIC GmbH z Krefeldu a spolupracovníky firmy PaderTeG GmbH z Paderbornu, která vešla do insolvence, a NTT Navigations- und Tracking Systeme GmbH.

V průmyslové oblasti Bad Wünnenberg ležící na křižovatce dálnic A33/A44 newcab vyvíjí a produkuje kabelovou konfekci dle přání zákazníka a doplňuje CiS vyrábějící kabelovou konfekci ve velkých počtech o malé a střední segmenty. Newcab převzal celé výrobní zařízení bývalého PaderTegu v Paderbornu a je díky tomu výborně zařízena pro výrobu malých a středních počtů.

Mnozí zákazníci již poznali přednosti flexibilních nabídek newcabu, který jakožto dceřiná společnost CiSu navazuje na nejlepší nákupní kondice a sdružuje know how bývalého PaderTegu a CiSu.

Vysoce motivovaní a zkušení spolupracovníci jsou k dispozici pod následujícími kontakty:

newcab GmbH & Co. KG

Graf-Zeppelin-Strasse 14

33181 Bad Wünnenberg-Haaren

Tel.-Nr.: 02957 984288 50

E-mail: info@newcab.de

www.newcab.de je v přípravě

 

Pin It on Pinterest