OBLASTNÍ GALERIE V LIBERCI – Na týden 6.-12. února jsme pro Vás připravili zajímavé akce!

Frýdlant Frýdlantsko Singltrek Jizerské Libverda Hejnice Raspenava FrýdlantskýKomentovaná prohlídka výstavy polského umění

Ve čtvrtek 9. února v 17 hodin začíná komentovaná prohlídka výstavou Co je tu, co tu není s Mgr. Zuzanou Štěpanovičovou a prof. Piotrem Kielanem, prorektorem Akademie výtvarného umění ve Wroclawi a kurátorem výstavy za polskou stranu. Přijďte si poslechnout komentář k největší výstavě polského výtvarného umění v ČR za posledních 20 let!

Beseda se spisovatelkou Petrou Braunovou

V rámci výstavy ilustrací Tomáše Řízka jsme pro vás a vaše děti připravili besedu s Petrou Braunovou, autorkou knihy Ema a kouzelná kniha, kterou ilustroval Tomáš Řízek a obrázky z knihy můžete vidět na výsavě.

Při této příležitosti budou také vyhlášeni vítězové souteže “Zima na Taiwanu” a budou jim předány věcné dary – knihy ilustrované T. Řízkem z nakladatelství Albatros a volné vstupy na doprovodné programy do galerie!

Více o soutěži pro děti z mateřských a základních škol do 10 let zde!

Program začíná v sobotu 11. února ve 14 hodin!

Společná vstupenka do galerie a muzea

Společně se Severočeským muzeem v Liberci a portálem evstupenka.cz jsme pro Vás připravili společnou vstupenku do muzea a galerie. Vstupenka pro dospělého stojí 70 Kč (ušetříte 30 Kč) a má platnost 30 dní od zakoupení. Vstupenku můžete zakoupit na obvyklých prodejních místech, na internetu nebo přímo v galerii a v muzeu.

……………………

Zaujala Vás tato zpráva? A domníváte se, že by mohla zajímat další lidi ve Vašem okolí. Napište jim to!

Chcete-li znát podrobnosti, neváhejte nás kontaktovat:

Oblastní galerie v Liberci, příspěvková organizace

U Tiskárny 81/1,460 01 Liberec 5

T. +420 485 106 325, F. +420 485 106 321, E. oblgal@ogl.cz, URL: www.ogl.cz

¨¨Oblastní galerie v Liberci je pro Vás otevřena denně od 10:00 hodin do 18:00 hodin, mimo pondělí. Každý čtvrtek otevřeno do 19:00 hodin. První středu v měsíci vstup zdarma!

 

Pin It on Pinterest