Frýdlant Frýdlantsko Singltrek Jizerské Libverda Hejnice Raspenava Frýdlantský
Kabelový konfekcionář CiS podporuje WFF (World Forest Foundation) 

CiS ELECTONIC GmbH,Krefeldund CiS SYSTEMS s.r.o., Nové Město p.S. CiS-Pressestelle, Peter M. Wöllner, únor 2012. CiS skupina se sídlem v Krefeldu a výrobními stanovišti v Čechách jako výrobce kabelové konfekce není žádným nešetrným spotřebitelem energie. I přes moderní strojní vybavení zůstává kabelová konfekce specificky vyráběná přímo pro zákazníka velkým podílem ruční prací. Přesto firma přistoupila jako stěžejní člen k WFF (World Forest Foundation) www.senat-der-wirtschaft.de.CiS podporuje iniciativu WFF „Welt-Wald-Klima-Initiative“ des „Senat der Wirtschaft“ a tím pomáhá prosadit celosvětové znovuzalesňování na základě nejvyšších ekologických a sociálních standardů.

Náš blahobyt a vysoký životní standard si můžeme zajistit jen skrze celosvětovou ochranu klimatu a funkčním ekosociálním tržním hospodářstvím. Un-klima konferecne v Durbanu ukázala, že mezinárodní politika velmi těžko splňuje dané cíle. Proto je nutné, abychom byli sami aktivní a nyní investovali do celosvětové ochrany klimatu. Podniky si musí uvědomovat svou zodpovědnost a jednat!“ vysvětluje jednatel Peter M.Wöllner.

Iniciativa přispívá projekty na znovuzalesňování dle principu  „close to nature, forest, restoration“ k dlouhodobému řešení problému klimatu a obecného blahobytu. Jedná se o investici do ekonomického a ekologického trvalého projektu, který vytváří pracovní příležitosti po celém světě.

S pomocí tohoto lesního hospodářství je CiS skupině umožněno trvale a především bez škodlivého vlivu klimatu jednat a tím se také do budoucna nechat certifikovat. CiS v tuto chvíli pracuje na CO²-auditu jako podkladu pro aktivní opatření.

Zdravé hospodářství potřebuje zdravé klima! Skupina CiS přijímá podnikovou odpovědnost pro naši společnou budoucnost.

Zdroj: http://www.cis-europe.eu/news.113/items/n-67.html

Pin It on Pinterest