štětceFRÝDLANT – Chystáme Velikonoce ve Frýdlantu! Chcete si vyzdobit velikonoční vejce nebo uplést pomlázku? Odboru kultury a cestovního ruchu MěÚ Frýdlant zve na velikonoční jarmark, který se koná v sobotu 7. dubna 2012 od 10 hodin v prostorách výstavní síně frýdlantské radnice, na přilehlém nádvoří i na náměstí T. G. Masaryka ve Frýdlantu.Připravena je velikonoční dílna. Návštěvníci se mohou těšit  například na pletení pomlázek, malování vajíček či na výrobu velikonočních dekorací a perníčků.

„Na nádvoří si budete moci zakoupit drobný dárek z dílen místních producentů, nebo se potěšit při dalším kulturním programu na náměstí T. G. Masaryka,“ láká tajemnice MěÚ Ing. Veronika Bubeníčková.

Součástí této akce je i vyhlášení soutěže “O nejkrásnější velikonoční vajíčko“.

Zúčastnit se může každý, výtvarná technika není určena, velikost není omezena…

Termín k odevzdání všech výtvarných děl do Městského informačního centra Frýdlant  je do pátku 30. března 2012 do 16 hodin.

„Vaše výrobky chceme vystavit a vyzdobit jimi Frýdlant na svátky jara. Pro účastníky máme připraveny i drobné ceny. Těšíme se na Vaše nápady!,“ říká Marie Kolářová z informačního centra.

Kontakt pro další informace:
Městské muzeum Frýdlant, tel.: 482 464 055, muzeum@mu-frydlant.cz
Městské informační centrum Frýdlant, tel.: 482 464 013, mic@mesto-frydlant.cz

Frýdlant 16/02/2012
mk

Zdroj: http://www.mesto-frydlant.cz/cs/turistika-sport-vystavy/mestske-informacni-centrum/chystame-velikonoce-ve-frydlantu.html

Pin It on Pinterest