Martin Půta: „Volební kampaň ČSSD platíme my všichni“

Martin Půta: „Volební kampaň ČSSD platíme my všichni“

Starostové pro Liberecký kraj – LIBERECKÝ KRAJ – Liberec 21. 6. 2012 –  Krajské tiskoviny / Martin Půta: „Volební kampaň ČSSD platíme my všichni“ Liberecký kraj vydává dvě tiskoviny. Jedním je Měsíčník Liberecký kraj, druhý Idol. Měsíčník Liberecký kraj vychází v nákladu 180 tisíc kusů a je roznášen do každé schránky v kraji. Náklady na něj jsou na celý rok 4,6 milionů korun. Idol financuje KORID s.r.o., ale protože se jedná o stoprocentní krajskou společnost, je jasné, odkud na něj jdou peníze.

„Nemyslíme si, že by cena byla v tomto případě přehnaná, největší problém Měsíčníku vidím v tom, že propaguje pouze ČSSD, přičemž do zastupitelstva Libereckého kraje byly zvoleny ještě další čtyři strany. To se dá bez podrobných analýz textu zjistit z počtu fotografií, na nichž se každý měsíc předvádí hejtman a jeho náměstci. Nutně to proto připomíná předrevoluční Rudé právo, v němž se prezentovala také jen jedna strana a vláda,“ říká Martin Půta, předseda klubu zastupitelů hnutí Starostové pro Liberecký kraj a starosta Hrádku nad Nisou.

Idol vychází čtyřikrát ročně v celkovém nákladu 880 tisíc kusů a stojí  1 738 500 Kč. „Obě tiskoviny slouží ČSSD především k její předvolební kampani a geniální na tom je, že ji platíme my všichni,“ dodává Půta.

………………..

Martin Půta
předseda Starostů pro Liberecký kraj, starosta Hrádku nad Nisou, předseda Euroregionu Nisa

Starostové pro Liberecký kraj, Věřím starostům

Pin It on Pinterest