JINDŘICHOVICE POD SMRKEM – V pátek 13. srpna fotbalové hřiště FK SOKOL nepatřilo fotbalu, ale hudbě. TV Šlágr, která je známá spíše starší generaci diváků, zde natáčela pořad „S písničkou u vás“. A zmiňovaná cílová skupina diváků si jistě přišla na své. Natáčení předcházely důkladné přípravy techniky, stavba pódia, ale i zázemí pro diváky i účinkující. Nutno říci, že vše nakonec klaplo na jedničku. Nebýt vypadlého hlavního jističe elektřiny, který neudržel celkovou zátěž a na okamžik ukázal, že i on je malým kolečkem v obrovském soukolí showbussinesu, neměl páteční večer chybu. Na pódiu se vystřídaly různé hudební žánry od lidových písniček, přes popovou hudbu, až po rockery z BLUE ROCKET. Lidovky samozřejmě drtivě převládaly, a tak dříve narození si večer opravdu užili.

Radost jim jistě udělala i přítomnost hlavních protagonistů, které běžně na obrazovce vídají, včetně manželů Peterkových. Natáčení běželo jako na drátku a tak bylo ve 22.00 hodin hotovo. Večer však zdaleka neskončil, protože následoval koncert Karla Peterky juniora. Jednalo se o jeho vůbec první veřejné vystoupení s jeho kapelou. A proč v Jindřichovicích? Kde jinde. Většina písniček pochází z jeho CD Paralelní svět a při natáčení stejnojmenného klipu, který pro něj v Jindřichovicích před rokem režíroval Cyril Podolský, si tu našel spoustu známých a kamarádů a bez přehánění se tu cítí jako doma. Po koncertu pak večer pokračoval tradičně u kytar na terase s Márou Lepším, Petrem Samkem a spol. Takže co říci závěrem. Kdo se večera zúčastnil, jistě nelitoval a odnesl si domů příjemný zážitek. A za manžele Peterkovi, kteří byli strůjci tohoto večera, mohu vyřídit poděkování všem, kdo s večerem pomohl, byť jen tím že se večera zúčastnil.

Fotografie najdete http://www.jindrichovice.cz/cs/web/obec/zastupitelstvo/mistni-agenda-ma-21/001405_tv-slagr-v-jindrichovicich-a-jak-to-dopadlo.php .

Zdroj: http://www.jindrichovice.cz

Pin It on Pinterest