CiS SYSTEMSFRÝDLANT / CiS SYSTEMSDobrovolní hasiči Frýdlant opět bojovali s Evropskou elitou ve výběhu do výškové budovy, Jan Semerádt za podpory firmy CiS SYSTEMS s. r. o. Členové Sboru dobrovolných hasičů města Frýdlant se v sobotu 21. dubna 2012  zúčastnili hasičského závodu ve výběhu do výškové budovy, který se konal v Berlíně.
Jednalo se o druhý ročník soutěže hasičských dvojic pod názvem „2. Berlin Firefighter Stairrun 2012″. Na soutěžící čekala budova Park Inn Hotelu – 39 pater, 770 schodů a to vše v plné zásahové zbroji a aktivní dýchací technikou.

Za Sbor dobrovolných hasičů města  Frýdlant se na tento závod vydala čtyři dvoučlenná družstva ve složení  – Jan Semerádt (JSDH Frýdlant) a Zdeněk Koutník (HZS Praha) skončili na vynikajícím pátém místě. Další členové výpravy Oto Pavlik (SDH Frýdlant) a Jiří Došlík (SDH Chotyně) obsadili vemi pěkné 22. místo, Stanislav a Kamil Sochovi (SDH Frýdlant) skončili na 39. místě a Petr Meruňka(SDH Frýdlant) s Honzou Tesařem(SDH Hejnice) obsadili 133. místo. V silné konkurenci 241 hasičských družstev z pěti zemí Evropy, podali čeští hasiči velice dobré výsledky.
Náročnost výběhu potvrdil i fakt, že několik dvojic závod nedokončilo z důvodu vyčerpání a musela jim být poskytnuta i lékařská pomoc.

…………………………………………………….

CiS SYSTEMS, s.r.o.

Vyvíjíme a vyrábíme kabelovou konfekci, kabelové svazenky, speciální kabelové spoje a systémovou techniku.

Adresa: Zámecká 626
463 65  Nové Město pod Smrkem
Telefon: +420 482 465 500
Fax: +420 482 465 511
Email: info@cis-europe.eu
WWW: http://www.cis-europe.eu

Pin It on Pinterest