CiS SYSTEMS – Hledáme partnera do výroby se stanovištěm v Čechách.  Jsme střední podnik s hlavním sídlem v Krefeldu D-47807 a od roku 1997 výrobním stanovištěm v Čechách. Naše společnost se velmi dobře etablovala a pro své stanoviště v libereckém kraji nalezla dobré spolupracovníky pro svou extrémně náročnou výrobu kabelové konfekce na míru zákazníka pro přenos dat a energií. Pro náročné trhy vyrábíme produkty nejvyšší kvality od malých množství až po velké série. Založili jsme první školu mistrů v České republice a dnes můžeme říci, že jsme vybudovali úspěšný středně velký podnik s cca 500 zaměstnanci a dobrou pozicí na trhu. Společně s našimi největšími zákazníky a technickou Univerzitou v Liberci vyvíjíme naše vlastní CPS “CiS-Production-System“, který pomáhá veškeré naše procesy ve firmě kontinuálně optimalizovat, a to přiměřeně naší vlastní strategii “i-Speed”. Náš podnik stále roste.

CiS SYSTEMS

Hledáme jeden nebo dva středně velké podniky, které mají zájem o přesunutí výroby do Čech.  Zajímavé by bylo nalézt podniky, se kterými bychom eventuálně také mohli spolupracovat ve vztahu k výrobkům.  Tomuto případně odpovídají podniky vyrábějící kryty, ohýbané nebo lisované díly, soustružené díly, stříkané plastové díly, spínací skříňky, osazování DPS apod.

 

Nabízíme kompletní infrastrukturu s vlastním vybavením v různých velikostech od 300m² do 1.300m², dohromady 5.000 m². Výrobní i skladové prostory, kanceláře, sociální zařízení a kantýnu.  Rádi poskytneme naše zkušenosti týkající se založení společnosti přes zajištění personálu, až po služby jako například mzdová a finanční účtárna, zajištění kvality, logistika s denní dodávkou do Německa (Görlitz), školicí středisko pro spolupracovníky, výuku německého jazyka, napojení na německy hovořící právníky, daňové a hospodářské auditory atd.

 

Kontaktní adresa:

CiS ELECTRONIC GmbH

Peter M. Wöllner – Europark Fichtenhain A15 – D-47809 Krefeld

www.cis.de     p.woellner@cis.de

Pin It on Pinterest