Znak_obce_Jindřichovice_pod_SmrkemJINDŘICHOVICE POD SMRKEM – V pátek 9. srpna budou na sále bývalého statku zahájeny Jindřichovické dny. Program v současné době tvoříme a podrobnosti budou včas oznámeny. Můžete se však těšit, na páteční večer plný zábavy, nazvaný “Někdo je ve skříni aneb Jak se tvoří básník?”. V komponovaném představení, ve kterém se diváci stanou účastníky zábavného rychlokurzu básnictví, účinkují Květa Fialová, Jan Gogola a Michal Horáček. Večerem provází režisér a spisovatel Cyril Podolskýa hudební skladatel David Rotter. Na večerní představení je organizován předprodej vstupenek! (ou@jindrichovice.cz), 482-360-366.
V sobotu 10. srpna budeme pokračovat na hřišti FK Sokol. V dopoledních hodinách zde proběhne klání hasičů na memoriálu Horsta Krauseho. Odpoledne pak proběhne v duchu různých ukázek dovedností, soutěží a her. Návštěvníci uvidí ukázku dřevorubeckých dovedností, práci policejních psů, vystoupení Jindřichovického pěváku, nebo se mohou seznámit s hasičskou technikou. Děti se mohou těšit na projížďku na koni, motokáře, hasičskou pěnu, nebo si mohou nechat vylepšit obličej kresbou. Další akce dále připravujeme.
Josef Devátý alias DJ KOFOLA, který se v Jindřichovicích poprvé představil 30.dubna při pálení čarodejnic, se postará o večerní až noční diskotéku a v jejím průběhu ve 22.00 hodin bude odpálen slavnostní ohňostroj. Krom obvyklých pochutin, které jsou nutné k posílení návštěvníků, je zajištěn i prodej regionálních produktů. Vstup do areálu je zdarma.

Zdroj: http://www.jindrichovice.cz

Pin It on Pinterest