CiS SYSTEMS

CiS SYSTEMS s.r.o., sídlící v 463 65 Novém Městě pod Smrkem patří k inovativní a úspěšné CiS-skupině, která vyvíjí, vyrábí a dodává více než 35 let kabelovou konfekci podle specifických přání zákazníka, v oblasti pro přenos dat v odvětvích elektrotechniky a elektroniky.

V provozovně v Hejnicích a v Novém Městě p. S. vyrábí  500 pracovníků ve vícesměnném provozu déle jak 15 let podle výrobního systému CPS – CiS Production System, dle specifických přání zákazníka kabelové svazenky, kabelové sestavy a systémovou techniku.

Naším cílem je být nejrychlejší a nejspolehlivější evropský producent kabelové konfekce nejvyšší kvalitativní úrovně, která zákazníkovy požadavky nejen zcela naplní, ale ještě je překoná vloženou nadhodnotou.

Pro naše pracoviště v Hejnicích na česko-německo-polské hranici v blízkosti Görlitz / Zittau hledáme novou posilu našeho týmu na pozici:

Montážní dělník/ice CiS SYSTEMS

Vaše pracovní náplň:

–        montáž svazenek a svorkovnic dle pracovního postupu

–        stříhání, krimpování, pájení, osazování apod.

–        udržování předepsané kvality a splnění požadovaného množství

Váš profil:

–        vyučen v oboru elektro (není podmínkou)

–        manuální zručnost

–        schopnost podílet se na svém odborném růstu

–        praxe v oboru vítána

U nás na vás čeká vysoce motivovaný německy hovořící tým, který patřičně ohodnotí a podpoří vaši kvalifikaci a nasazení.

Pokud chcete být součástí naší firmy a podílet se na jejím budoucím úspěchu, pošlete žádost o místo společně s životopisem v českém i německém jazyce, s údaji o možnosti vašeho nástupu a s představou platového ohodnocení na adresu:

Kontaktní údaje:

CiS SYSTEMS s.r.o.

Personalabteilung

Petra Bezruče 22

463 62 Hejnice

+420 482 412 415

personalabteilung-cz@cis-europe.eu

www.cis-europe.eu

 

Pin It on Pinterest