frekvence o vánocíchMilí přátelé nejen z Frýdlantska. Chci Vám popřát krásné a láskyplné svátky názvem Vánoce. Já vím… je přeci obvyklé přát si „šťastné a veselé“, ale nějak mi to k Vánocům nejde do pusy. Šťastné určitě ano, ale jakmile se řekne veselé – se mi hned vybaví Juchůů, nějaká párty, drinky, tanec…
Z mého úhlu pohledu – Vánoce jsou o nostalgii, pohádkové atmosféře, splněných přáních a především o lásce. Všichni se chtějí obdarovávat a to je na Vánocích to úžasné. Ačkoli většina z nás zažívá předvánoční shon, stejně každý do toho presu zahrne i myšlenky na solidárnost, sdílení, humanitu. To v nás probouzejí právě Vánoce.
Takže Vám přeji Vánoce láskyplné, neboť když je láska – pak máme sílu zvládnout na světě úplně všechno!
A jako dáreček ode mne prosím přijměte video, kde obdarovávání a překvapení hraje hlavní úlohu.
Tomu, komu není nadělena, přes nějaké smutky, dostatečná vánoční atmosféra přeji, aby mu to video aspoň trochu vykouzlilo té vánoční nálady a dojetí.

Česky psaný článek o tom, jak se překvapení chystalo můžete shlédnout ZDE.

Mějte se vánočně, za Pozitivní frekvenci přeje Laura

¤♥¸.✿´´¯`•❀´¯) ¸.☆¸.✿¸.•°*”˜ƸӜƷ˜”*°•.•.¸ღ¸☆´ ¸.
✿´´¯`•.¸¸. ི
(¯`v´¯)
`*.¸.*

P.S.: Ani jsem Vám ještě neoznámila, že kniha “Volejme do nebes prosím a děkuji” je již od října na světě. Dokonce je již řádně pokřtěná a k dostání v eshopech i v kamenných prodejnách. Koho kniha zajímá, srdečně Vás vítám tady na webu knihy.

Pin It on Pinterest