Stanek_LK_medium

Liberecký kraj se na veletrhu Holiday World 2014 v Praze – Holešovicích představí tradičně se svými turistickými regiony Českolipskem, Českým rájem a Jizerskými horami.

V letošním roce se bude Liberecký kraj prezentovat novou výstavní expozicí s mottem „Po stopách letokruhů“, které je zaměřeno na dřevo a vše, co s ním souvisí.

„Kraj chce tímto tématem podpořit návrat k přírodě, venkovskou turistiku, lidovou architekturu, zejména podstávkové domy, regionální výrobky, pěší a cykloturistiku, nově proznačenou turistickou trasu po hřebenech hor Hřebenovka, naučné stezky a další navazující nabídku,“ uvedla náměstkyně hejtmana LK Hana Maierová.

Doprovodný program na stánku Libereckého kraje

Současně s prezentací turistických atraktivit se na stánku uskuteční tradiční doprovodný program, např. ukázky řemeslného zpracování dřeva nebo zejména pro děti atraktivní navlékání dřevěných korálků firmy DETOA. Svoji nabídku představí právě otevřená liberecká atrakce iQlandie a v sobotu si budou moci návštěvníci v průběhu celého dne přijít poslechnout Liberecký dixieland Old Stars

Soutěž pro návštěvníky

Spolu se svými turistickými regiony připravil Liberecký kraj opět oblíbenou vědomostní soutěž pro návštěvníky s hodnotnými cenami. Soutěž bude probíhat od pátku do neděle, s vyhlašováním několikrát denně. Časy vyhlášení, podmínky soutěže a anketní lístky najdou návštěvníci na stánku Libereckého kraje.

23. ročník se koná ve dnech 20. – 23. února 2014 v areálu holešovického Výstaviště v Praze společně s 8. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel  a s 19. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky v České republice Golf Show. Expozici Libereckého kraje naleznete pod označením VH 720.

Zdroj: Liberecký kraj

Pin It on Pinterest