Bílí Tygři dnes v3patro-finale středu 5. března zahajují prodej vstupenek na předkolo play-off, které si zajistili v předstihu díky výbornému finiši v základní části Tipsport extraligy. Tygři vyhráli posledních 6 zápasů v řadě a v tabulce Tipsport Extraligy zaujímají devátou pozici. Tygři si v posledním zápase nemůžou polepšit ani pohoršit, a tak je jasné, že začnou předkolo play-off na ledě soupeře.

Systém vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček a VIP karet mají zápasy ve vyřazovací části extraligy v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2013/2014 pak mají předkupní právo na vstupenky na stejná místa, která jim přináležela v základní části extraligy. Pro 1. domácí duel předkola mohou tohoto práva využít od středy 5. března do pátku 7. března.

Dnes ve středu 5. března bude rovněž zahájen volný prodej veškerých míst neobsazených permanentkou a od pondělí 10. března budou uvolněny i vstupenky na místa, na které majitele permanentek neuplatnili své předkupní právo. Od stejného data budou vstupenky k dostání i na ostatních předprodejních místech včetně prodeje na pobočkách Tipsport nebo přes internetovou síť Ticketpro.

 

Ceny permanentek a vstupenek na play-off:

Jednotlivé vstupenky na předkolo play-off budou stát od 150 Kč do 4. NP až po 380 Kč do luxusního ČS klubu. Slevy na jednotlivé vstupné jsou stejné jako v základní části.

 

Ceny vstupenek pro předkolo play-off:

Sektor cena
I. – dlouhá strana (sezení) 250 Kč
II. – rohové sektory (sezení) 210 Kč
III. – za brankami (sezení) 190 Kč
Fanklub (stání) 160 Kč
4. NP (sezení) 170 Kč
4. NP (stání) 150 Kč
ČS Klub 380 Kč

Zdroj: Liberec mě baví, Autor: Martin, Zdroj: www.hcbilitygri.cz

Pin It on Pinterest