survivKRKONOŠSKÝ SURVIVAL je opravdovou sportovní výzvou. Jedná se o 20 hodinový pěší závod tříčlenných družstev v Krkonoších v náročném zimním terénu. Týmy sbírají body na různých stanovištích, které vyžadují dobré zacházení s mapou, orientaci v terénu a dostatek fyzických i psychických sil. Účastníky čeká mnoho kilometrů chůze členitým terénem, lezení na skále, noční orientační běh či lezení na strom na čas.

Krkonošský survival 2014

Kdy – pá | 21. března 2014
Kde – Roudnice v Krkonoších, horská chata Kara, GPS = 50°40’26” 15°30’44”
Od – 22:00 hod. 
Jestli patříte mezi příznivce extrémních sportů, vyzkoušejte Krkonošský survival! Startuje se v pátek 21. března 2014 ve 22:00 od horské chaty Kara v Roudnici v Krkonoších.
Závodníky čeká mnoho nástrah a překážek. K tomu přidejte tmu, sníh, vítr, mráz, hlad a vyčerpání. Závod rozhodně není pro třasořitky. Během 20 hodin musí družstva nasbírat na různě bodově ohodnocených stanovištích co nejvíce bodů. Jedná se o tzv. scorelauf, což znamená, že si sami volíte pořadí navštívených kontrol.
Závodu se může zúčastnit 50 trojic v kategoriích muži, ženy a mix. Závodu se tak zúčastní kolem 150 nadšenců.
Jste dobrodruzi a závod vás láká? Podívejte se na www.krkonosskysurvival.cz, kde naleznete podrobné informace i přihlášku.
Vítání jsou samozřejmě i diváci. Fandění můžete spojit s výletem na Sněžku, kde bude jedno ze soutěžních stanovišť. Na vrcholu bude otevřena místní Poštovna s občerstvením. A takový východ slunce z nejvyšší hory Česka také není marý…

Pin It on Pinterest