Vertical ParkMáte rádi adrenalin? Chcete překonat sami sebe?  Dráždí vás slunečné počasí a vy už se nemůžete dočkat, až budete moci vyrazit na pořádný výlet? Máme pro vás dobrou zprávu. V Harrachově se totiž začátkem dubna opět otevře outdoorové centrum s Lanovým centrem a Vertical Parkem, kde na vás čeká spoustu nevšedních aktivit. Můžete navštívit horolezeckou stěnu, zastřílet si z luku, procházet se ve výšce jedenácti metrů, nebo z přibližně stejné výšky padat volným pádem. K dispozici jsou zde programy pro malé i velké, jednotlivce i skupiny. Tak neseďte doma a vyražte se do Harrachova bavit s přáteli, nebo třeba rovnou s celou rodinou.

Lanové centrum

Lanové centrum se nachází v Krkonošském národním parku, díky čemuž si můžete vychutnat pobyt v nádherné přírodě se spoustou zážitků. Je zde areál nízkých překážek (individuální i týmové), tréninková stěna, několik aktivit zvaných „problem solving“, dále pak 8 individuálních a 5 týmových vysokých překážek (výška od 4 do 11 metrů) a na závěr Krakonošova věž s vertikálními překážkami a plošinou ve výšce 12 metrů (z této plošiny vede lanovka dlouhá 80 metrů). K dispozici Vám jsou dvě ohniště s posezením, dva dřevěné altánky vhodné pro Vaši skupinu v případě nepřízni počasí a v letě se lze osvěžit v řece Jizeře, která je pouhých 10 metrů od areálu.

Vertical Park

V této části na vás čeká například deset metrů vysoká lezecká stěna s převisem, obří houpačka “Big Swing”, kde se sami rozhodnete, kdy se odjistíte z výšky 10 metrů a pak prožijete volný pád, přetížení i stav beztíže během pár vteřin, dále také Bungee trampolína a volně přístupná minizoo, slavící úspěch zejména u dětských návštěvníků.

Další outdoorové aktivity

A pokud jsou pro vás lanové centrum a Vertical Park stále ještě málo, jsou vám k dispozici další aktivity, mezi nimi například vodácké výlety, cyklistika, horolezectví, lukostřelba a další.

Provozní dobu, kompletní ceník a další důležité informace naleznete zde.

Zdroj: Liberec mě baví

Pin It on Pinterest