Nadaci_podpori_take_biatlonista_J._Soukup_mediumI v letošním roce se ve dnech 16., 17. a 18. dubna uskuteční v době od 9 do 16 hodin v obchodním centru Fórum již tradiční benefiční Velikonoční prodej pečiva, který pořádá nadace EURONISA.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit speciální velikonoční jidáše sypané mandlemi, které pro tuto příležitost upeklo a na akci bezplatně věnovalo pekařství Jiřího Bláhy.

Patrony akce jsou herec Pavel Liška, který bude přítomen v prodejním stánku 17. dubna v době mezi 10. a 11. hodinou a dvojnásobný olympijský medailista v biatlonu ze Soči Jaroslav Soukup, který podpoří prodej svou přítomností 17. dubna mezi 11. a 12. hodinou.

„Výtěžek z prodeje je určen Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí ČR – Klub Liberec, která pořádá mimo jiné letní tábory pro hendikepované děti,“ připomněla nová ředitelka Nadace Euronisa Blanka Nedvědická.

Nadace EURONISA již 19 let pomáhá lidem žít plnohodnotný život nezávisle na jejich věku, sociálním postavení a zdravotním stavu.

Za dobu svého působení rozdělila  téměř 28 milionů  Kč mezi neziskové organizace v Libereckém kraji a Šluknovském výběžku. Podpořila tak 1379 projektů 293 neziskových organizací a 19 fyzických žadatelů.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
485226302 / 739541588

Zdroj: Liberecký kraj

Pin It on Pinterest