uzavirkaPodle aktuálních čerstvých informací z dnešního jednání vám můžeme sdělit pár novinek, některé nás nepotěšily a některé se daly čekat.
Je jasné, že silnice Ludvíkov – Hajniště se nedočká žádné opravy. A proto se s ní nebude počítat jako s objízdnou trasou. Všechno bude směřováno přes Nové Město. Do té doby by snad mělo být otevřeno. Dále jsme požadovali, aby do uzavírky Raspenavy byla nějakým adekvátním způsobem opravena komunikace Hejnice – Nové Město. Bylo nám alespoň přislíbeno, že by se snad s tím mohlo něco málo dělat – ale žádná plošná oprava, opět jen nějaké místní plátování.
Co je očekávatelné je to, že se uzavírka této naší části Raspenavy nedá stihnout vyřešit do toho 22. dubna, takže se tento úsek asi bude uzavírat déle. Na vině je nejasnost v objízdných trasách a hlavně nedomluva s provozovateli veřejné dopravy na náhradních trasách a objížďkových jízdních řádech a zajištění dopravy pro místní obyvatele.
Jinak zítra se předává slavnostně stavba, takže uvidíme jak půjdou kroky dále. Je jasné ale, že nás tu nyní čekají 2 šílené roky, které dají našim autům a nervům velmi slušně zabrat.

Zdroj: Město Hejnice

Pin It on Pinterest