plakat_stargame_A3

Letos poprvé se v Podještědském sportovním areálu a jeho okolí uskuteční akce Star Game, kam se chystají zavítat osobnosti a celebrity, aby pomohli těm, kteří to nejvíce potřebují. Celebrity během akce navštíví Fakultní nemocnici Liberec, kde dětem předají věcné dary, v areálu Golf club Liberec se uskuteční golfová exhibice a pro všechny, kdo se bude chtít potkat s hvězdami turnaje, proběhne kolem třetí hodiny v obchodním centru NISA Liberec autogramiáda. Celou akci završí after party v Ďábelské Huti. Přijďte podpořit benefiční akci, kde proti sobě vystoupí týmy LOS HOKEJOS a REAL TOP PRAHA. Utkání začne v sobotu 7. června od 17 hodin v Českém Dubu.

Celebrity na sever, aneb když sport pomáhá

Začátek akce bude odpálen golfovou holí kolem desáté hodiny v areálu Golf Club Liberec pod  názvem „10. jamka pomáhá“, aneb golfová exhibice celebrit pod Ještědem pro děti. Těšit se můžeme na Davida Ondříčka, Ivana Trojana, Petra Vampolu, Michaela Frolíka a další.

Po té osobnosti navštíví děti ve Fakultní nemocnici v Liberci, kde jim mimo jiné předají věcné dárky od našich sponzorů.

V poledne celebrity navštíví Fakultní nemocnici Liberec, kde předají dětem věcné dary od sponzorů, a po té se účastní slavnostního oběda a stylové rozlučky s hotelem Imperial.

Pro všechny, kdo se bude chtít potkat s  hvězdami turnaje, proběhne kolem třetí  hodiny  v obchodním centru NISA Liberec autogramiáda.

Hlavním odpoledním programem bude exhibiční fotbalové utkání Star Game, aneb když sport pomáhá potřebným. Pozvání. Luďka Zelenky přijali předseda FAČRU  pan Miroslav Pelta, trenér reprezentace Pavel Vrba a v pozici hlavního rozhodčího se představí  člen  vlády České republiky a Ministr školství, mládeže a tělovýchovy pan Marcel Chládek.

Proti sobě nastoupí tým LOS HOKEJOS (Ondřej Pavelec, Jakub Voráček, Michael Frolík, Jakub Smoleňák, Jiří Tlustý, Petr Vampola, Ondřej Vitásek, Radim Bičánek,Jiří Štajner) a REAL TOP PRAHA (Vojtěch Dyk, Ondřej Vetchý, Robert Záruba, Leoš Noha, Ladislav Hampl, Jaromír Bosák, Ivan Trojan, David Novotný, Michal Kadlec, Jakub Štáfek, David Ondříček, Daniel Pudil, Petr Vondráček). Mezi poločasy proběhne dražba hokejových a fotbalových artefaktů a výtěžek poputuje do MCU Koloseum, o.p.s.

Celý den budou moderovat hvězdy TV Nova Michal Hrdlička a Petr Suchoň a vyvrcholením akce bude after party v Ďábelské Huti.

 

Program dne:

10:00 – 12:00 – charitativní golf v areálu Golf Club Liberec, aneb 10. jamka pomáhá
12:30 – 13:30 – slavnostní oběd v hotelu Imperial – setkání s partnery a se zástupci města
14:00 – 14:30 – návštěva Dětského oddělení Liberecké fakultní nemocnice
15:15 – 16:00 – autogramiáda celebrit Star Game v obchodním centru NISA Liberec
17:00 – 19:00 – exhibiční utkání Star Game, aneb když sport pomáhá, Český Dub
17:40 – 17:45 – předání dárkového poukaz pro MCU Koloseum a ZŠ a MŠ pro tělesně postižené Liberec – (předání speciální RHB pomůcky MOTOmed)
19:00 – 19:30 – autogramiáda hvězd a focení na fotbalovém hřišti
19:30 – slosování tomboly – voucher na 20.000 od společnosti CK Azur Reizen, tablet, smart phone
23:00 – after pártyĎábelská Huť – Liberec

Zdroj: Liberec mě baví

 

Pin It on Pinterest