4850308-vaclavice-cedule-upozorneni-puta-canov-silnice_denik-380Liberecký kraj – Liberecký klub sociálních demokratů nejprve obvinil vedení kraje za nečinnost a pak hejtmana, že lže na veřejnosti. Podle Martina Půty ale nemají správná čísla a navíc nepochopili vtip, kterým situaci komentoval.

Liberečtí sociální demokraté v úterý zaútočili na kolegy v krajském zastupitelstvu, že neplní sliby, které dali voličům před volbami. Jako příklad použili krajské silnice a cedule lemující silnice v majetku Libereckého kraje, které měly podle jejich slov před krajskými volbami ukázat na údajnou nedostatečnou péči o ně ze strany vlastníka, a které teď potichu zmizely.

„Spolu s nimi odpluly do neznáma i sliby řidičům, že jejich autor, hnutí Starostové pro Liberecký kraj, je v případě úspěchu ve volbách dá do pořádku.Všichni si na ně určitě dobře pamatujeme… najednou jsme svědky toho, jak se obyvatelé Raspenavska bouří a domáhají se slíbených oprav,” říká Lenka Kadlecová, šéfka krajských zastupitelů za ČSSD a dodává ve svém prohlášení, že v roce 2010 se Liberecký kraj mohl pyšnit 447 kilometry silnic v jeho vlastnictví, které se nacházely v bezvadném stavu, ale letos jsou to jen necelé dvě stovky. Více se dočtete zde.

Zdroj: Liberecký deník

Pin It on Pinterest