timthumb.phpMilí přátelé,

uvolnila se místa na prvním letošním Singltrek Campu, který proběhne o víkendu 4. – 6.7.2014. Kromě tradičních základních skupin pro začátečníky až středně pokročilé bajkery, které povedou naši stálí lektoři pod vedením skvělého Honzy Tandlera, budeme tentokrát mít na Singltrek Campu výjimečně i skupinu pro pokročilé, kterou povede expert na techniku Tomáš Marek.

A co se na Singltrek Campu můžete naučit? Pokud se přihlásíte do základní skupiny, budete pracovat na správném ovládání kola při jízdě v terénu, zbavíte se zbytečného strachu a naučíte se s kolem a stezkami si hrát a bavit se. Zvládnete základy techniky rovnováhy, skoků a pumpování. Lektoři Vám vysvětlí správný posez na kole, i jak si kolo nastavit tak, aby Vám při jízdě pomáhalo. V základní skupině opravdu nezáleží na Vaší fyzické ani technické zdatnosti. Naprostá většina lidí říká, že se po absolvování Singltrek Campu na kole radikálně zlepšili.

Pokud se přihlásíte do skupiny pokročilých, předpokládá se, že o rovnováze, skocích a pumpování už máte určitě povědomí a že máte něco najeto. Neočekává se však, že jste expertní trialisti ani freerideři. Budete pilovat techniku na stezkách, pumptreku i umělých překážkách. Budete s lektorem moci individuálně řešit pokročilejší problémy s technikou jízdy, probrat zkušenosti a získat spoustu nových poznatků.

A co Vás ještě na Singltrek Campu čeká? Poznáte nové přátele. Zatím vždycky se nám tu sešla skvělá parta. Mnozí “spolužáci” jsou spolu v kontaktu dodnes a občas se společně vypraví i k nám na Singltrek. Čekají Vás také gurmánské zážitky (kdo již ochutnal jídlo od našeho kuchaře Honzy, ví o čem mluvíme). Čisté přírodní koupaliště pro ranní rozplavbu i večerní osvěžení. Neobyčejně přátelská atmosféra, krásná příroda, a spousta legrace.

Cena Singltrek Campu je 1990 Kč včetně snídaní a večeří a ubytování ve vlastních stanech účastníků v kempu u Singltrek Centra. Příjezd v pátek večer, ukončení programu v neděli v odpoledních hodinách. Více informací o Singltrek Campech najdete zde.

Závaznou přihlášku na Singltrek Camp 4. – 6.7.2014 můžete vyplnit zde na tomto linku.

Moc se na Vás těšíme!

Zdraví Vás celý tým Singltrek Centra a naši lektoři

Zdroj: Singltrek pod Smrkem

Pin It on Pinterest