911392555580

Každý člověk chce být zdravý. Na našem semináři se seznámíte s metodami, pomocí kterých léčili šamani už před 40 000 lety. Tyto metody umí vrátit tělu a naší duši přirozený řád a tím i zdraví, štěstí a spokojený život v harmonii a lásce. Vstupte za zvuku šamanského bubnu do dolního a horního světa, setkejte se se svým spojencem, duchovním učitelem a moudrostí, která má sílu vás proměnit a uzdravit. Součástí semináře bude také praktická ukázka šamanské léčby. Pokud chcete pomoci sobě a svým blízkým, přijďte, jste srdečně zváni!

Tento seminář je určen i pro odbornou veřejnost: léčitele, psychology, alternativní terapeuty… Dovednosti, které se zde naučíte, budete moci využít i při své terapeutické práci!

Termín setkání:

sobota 12. července od 10.30 (sraz v pátek nebo nejpozději v 10 v sobotu) do 20 hod s přestávkou na oběd

neděle 13. července od 10.00 do 15.30 hod s přestávkou na oběd

 

Účastnický poplatek: 2000 Kč (+ 500 Kč na společné stravování od pátku večera do nedělního odjezdu). Nutné zaplatit zálohu min. 500 Kč na účet 51-1860020217/0100

Místo: Šamanské centrum Háj, Háj u Habartic 23, Okr. Liberec… MAPA ZDE

S sebou: Budeme pracovat v týpí, a proto se pohodlně oblékněte. Vezměte si s sebou také spacák, přezůvky, psací potřeby, šátek na oči, a pokud máte tak i chřestidlo a šamanský buben.

Doprava:

Autem (z Prahy 130 km – většina cesty je po dálnici, my to jezdíme za hodinu dvacet) nebo autobusem z Čerňáku (metro – Černý most) přes Liberec do Černous nebo vlakem z Frýdlantu… rádi Vás od zastávky přivezeme nebo domluvíme spolucestování s některým dalším účastníkem semináře – jen je potřeba dát vědět a my rádi pomůžeme, jak jen to bude v našich silách :)… podrobnější informace najdete v Kontaktech.

Máte-li chuť, můžete si… TADY… přečíst článek o šamanské léčbě.

Na společnou práci se velmi těší

Markéta a Pavel Švarcovi

Kontakt pro přihlášení: poradna@pristav69.cz

Zdroj: Přístav 69

Pin It on Pinterest