sloniceNa konci prázdnin si liberecká zoo opět přichystala, nejen pro rodiny s dětmi, tradiční večerní prohlídku, na které návštěvníci uvidí řadu zajímavostí. Chybět nebudou slavnostní cvičení a krmení lachtanů a také koupání slonů, ukázky  zoopřírodnin či procházka zázemím zoo (zvířecí kuchyně) atd. Večerní prohlídka začíná v 19.00, brány zoo se uzavřou ve 22.00 hod.

Večerní prohlídka zoo

Kdy – pá | 29. srpna 2013
Kde – ZOO Liberec
Od – 19:00 hod.

Návštěvníky na trase setmělé zoo čeká řada zastavení, mj. ukázky přírodnin (kosti, kůže, lebky aj.) v pavilonech žiraf, opů a tropů, neobvyklé hmatky (pavilonek u takinů), zvířecí puzzle (pavilonek u pand), prohlídka zázemí zoo (zvířecí kuchyně) a také slavnostní koupání slonic (19.20) a cvičení a krmení lachtanů (20.30). Na samotný závěr pak návštěvníci zhlédnou divadelní představení Hvězdné dálky aneb Galaktická roztržka čili kterak Impérium úder nevrátilo, které sehraje Spolek loutkářů Vozichet z Jablonce nad Nisou (20.45, přístřešek u bistra Gibon).

Letní večerní prohlídka bude poslední, kterou zoo uskuteční v rámci stávajícího vchodu a na současné prohlídkové trase. Podzimní a adventní večerní zoo již budou startovat z nového vstupu u Lidových sadů.

Zdroj: Liberec mě baví

 

Pin It on Pinterest