1

Foto: CiS automotive srl, @ Business Center Sibiu, C-Birouinfo.ro

Skupina CiS s hlavním sídlem v Krefeldu a výrobními stanovišti v Česku rozšiřuje svou kompetenci v oblasti velkosériové výroby pro automobilový průmysl a jiné průmyslové oblasti s velkými sériemi.

„Tímto rozhodnutím upevňujeme pozici stále expandující skupiny CiS na širším trhu s mnoha zákazníky, a tím ještě intenzivněji podpořit vstup na trh velkých sérií a automobilového průmyslu“, vysvětlil Peter M. Wöllner, majitel CiS skupiny. „CiS automotive srl“ byla založena jako dceřiná společnost firmy CiS electronic GmbH, Krefeld v Axente Server, cca 40 km severně od Sibiu/Hermannstadt. Rozhodujícím faktorem pro volbu tohoto místa byla dostupnost vysoce vzdělaných specialistů z oboru kabelové konfekce pro automobilový průmysl. Je plánováno, že v Axente Sever s ohledem na ISO-TS 16949 vybudujeme moderní průmyslové budovy. Pro přechodné období pro pokrytí potřeb bude využita již existující stará hala. Za podpory naší výroby v Česku můžeme již od 1. října 2014 nabídnout odpovídající výrobní kapacity, které v pozdější době budou přesunuty do Rumunska.

Rovněž od 1. října CiS automotive srl otevírá ve velmi moderním „Sibiu Business Center“ Engineering-kancelář; která bude obsazena zkušenými znalci z oboru kabelové konfekce pro automobilový průmysl.

Je plánována moderní, vysoce automatizovaná výroba pro cca 300 – 500 zaměstnanců. Dokončení je plánováno na léto 2015.

CiS, jakožto uznávaný značkový výrobce kabelové konfekce, sází na trvalé koncepty, kvalitu, rychlost a spolehlivost služeb vůči svým zákazníkům. Z pohledu těchto zákazníků se řadíme mezi nejlepší na trhu. Zákazníci především oceňují aktivní přístup CiSu k jejich „total cost of ownership“ a spolehlivost výrobků. Tuto čelní pozici si chce CiS dále budovat v oblasti strojírenství, automatizace, medicínské techniky, bankovnictví, řídící, měřící a regulační techniky, transportní a dopravní techniky, stejně jako nově v technologiích pro energetiku a životní prostředí.

CiS electronic GmbH, D-Krefeld, CiS systems s.r.o., CZ-Nové Město p.S.,

CiS automotive srl, RO-Sibiu/Hermannstadt

www.cis.de

CiS-tiskovou zprávu vydal Peter M. Wöllner, 30. srpna 2014

Zdroj: CiS systems s.r.o.

Pin It on Pinterest