logoPřátelé marmelády, my občané malé obce ve Frýdlantském výběžku na severním okraji České republiky jsme se rozhodli, pokusit se o obnovení marmeládové tradice naší obce. Proto vyhlašujeme soutěž ve vaření marmelády. Nultý ročník úspěšně proběhl, jak se můžete přesvědčit v galerii a prolistováním starších aktualit. Soutěž je otevřená pro všechny kdo umí uvařit marmeládu, ať už místní nebo z daleka a nebojíme se ani zahraničních účastníků. Proto pokud si myslíte, že umíte uvařit dobrou marmeládu, máte nyní možnost poměřit své síly s ostatními. Přečtěte si pravidla a Vaše soutěžní marmelády, nebo jamy 🙂 jsou vítány.

V sekci historie je pro zájemce přichystáno kratší povídání o tom jak se v Kunraticích vařila marmeláda a ovocné šťávy už v devatenáctém století.

Na stránce s kontakty naleznete seznam porotců, organizátorů, kontaktní adresu a mail a také seznam a odkazy sponzorů a podporovatelů našich stránek. Pokud by se našel někdo další, kdo by chtěl přispět jako sponzor budeme velmi potěšeni. Všechny prostředky jsou použity pouze a výhradně na zajištění průběhu soutěže a na ceny pro vítěze. Více informací naleznete zde.

Zdroj: JamParada

Pin It on Pinterest