001

Tato nabídka platí pouze pro kamenné kino, nevztahuje se na představení Letního kina na koupališti – není tam elektronická pokladna.

Všechny body věrnostního programu platí pro klasické filmové projekce, které pořádá kino Hejnice – mimo cestopisné besedy a festivaly.

Benefitní karta

Kino nabízí pro své stálé návštěvníky možnost pořídit si věrnostní kartu. Ta umožňuje divákovi po šesti návštěvách kina s použitím této karty navštívit sedmé představení zdarma.
Karta je na jméno návštěvníka a je nepřenosná. Použití karty je nutné hlásit předem. Pokladní při sedmém načtení karty vystaví vstupenku s nulovou cenou.
Kartu si lze pořídit kartu pokladně kina. Jednorázový poplatek za kartu je 50,- Kč. Při pořízení karty doporučujeme navštívit pokladnu kina v časovém předstihu před vlastní projekcí z důvodu pomalejšího zařazení karty do systému.
Permanentka do kina
Dalším věrnostním programem kina Hejnice je možnost pořízení permanentky na vstupy do zdejšího kinosálu. V nabídce jsou tři typy možností permanentních vstupenek:

Dvouměsíční permanentka
 – cena 500,- Kč, opravňuje k 5ti vstupům na filmové představení a platí 2 měsíce
Čtyřměsíční permanentka – cena 900,- Kč, opravňuje k 10ti vstupům na filmové představení a platí 4 měsíce

Roční permanentka
 – cena 7 500,- Kč, opravňuje ke 100 vstupům na filmové představení a platí 12 měsíců
Karta je na jméno kupujícího (kvůli ztrátě a možnému navrácení) a umožňuje získat pouze jednu vstupenku na jedno představení. Je, ale přenosná. Použití karty je nutné hlásit předem.

Kartu si lze pořídit po dohodě s J. Demčákem (tel. 777 682 274, jaroslav.demcak@mestohejnice.cz) kdy vám bude připravena na pokladně kina nebo případně s obsluhou pokladny kina. Poplatek za novou kartu při prvním pořízení permanentky je 20,- Kč. Při pořízení karty doporučujeme navštívit pokladnu kina v časovém předstihu před vlastní projekcí z důvodu pomalejšího zařazení karty do systému.

Zdroj: Město Hejnice

Pin It on Pinterest