OLYMPUS DIGITAL CAMERANemocnice Frýdlant  – Dne 13.10.2014 byla provedena týmem frýdlantských chirurgů pod vedením primáře oddělení MUDr. Lukáše Kohoutka série operací hemoroidů moderními metodami, které chirurgické oddělení bude mít v nabídce pro své pacienty. Principem léčby moderními metodami je zejména snížení pooperační bolestivosti na minimum a rychlý návrat do běžného života. Nabízené spektrum metod řešení hemoroidů je hrazeno z veřejného zdravotního pojištění, za operaci si pacient nic nehradí.
Zájemci o vyšetření ve specializované poradně zabývající se onemocněním konečníku a řitního kanálu, mezi které patří vedle hemoroidů také řitní trhliny, píštěle nebo různé výrůstky, se mohou bez obav objednat k vyšetření v naší nemocnici. Do specializované poradny pro onemocnění konečníku se můžete objednat na telefonním čísle: 482 369 325.

Výskyt hemoroidů je v populaci velmi rozšířeným onemocněním, které se řadí mezi tzv. civilizační choroby. Bohužel stud pacienta mnohdy oddaluje návštěvu odborníka, které se ale v budoucnu nevyhne. Platí pravidlo, že je lépe navštívit odbornou poradnu preventivně než řešit pokročilá stádia onemocnění, která vyžadují mnohdy bolestivější zákrok, než by si vyžádalo rané stadium těchto onemocnění. Přijďte se přesvědčit o profesionalitě našeho odborného týmu v prostředí nemocnice rodinného typu zajišťující intimitu a diskrétnost každému z Vás.
Využijte možnosti konzultace s odborníkem bez zbytečného studu.
Poradna funguje každou středu mezi 13. – 15. hodinou po předchozím objednání.

Na setkání s Vámi se těší tým chirurgie Frýdlant!

Zdroj: Nemocnice Frýdlant

Pin It on Pinterest