001FRÝDLANT – Město Frýdlant se prostřednictvím Jana Mráze opět obrací na občany Frýdlantu, aby nabídli k převzetí dar pro všechny občany města a jeho návštěvníky. Bude jím pěkný smrk, který ozdobí vánoční náměstí.

Podmínky, které by měl takový darovaný strom splňovat, jsou především: vzrůst 7-10 m; široké, bohaté a hlavně pravidelné větvení; měl by růst přímo ve městě nebo nejbližším okolí a vzhledem k tomu, že vánoční strom je třeba přepravovat celý a nepoškozený, je rovněž zapotřebí, aby k němu byl dostatečný přístup pro těžkou techniku.

“Pokud tedy někdo z vás takovýto strom vlastní a je ochoten ho darovat pro vánoční potěšení všech občanů našeho města, ať neváhá a kontaktuje naše pracovníky, kteří se na strom přijdou podívat. Třeba právě ten váš bude nakonec umístěn na naše nové náměstí a ozdoben po celou dobu vánočních svátků,” říká Jan Mráz z odboru majetkosprávního, který každoročně frýdlantskou vánoční výzdobu organizuje.

S nabídkami se můžete obracet na jan.mraz@mu-frydlant.cz nebo na martina.cerna@mu-frydlant.cz nebo na tel.: ,  725 415 753, 725 752 809, nejpozději však do pondělí 10. listopadu 2014.

Děkujeme.

Foto: archiv MěÚ, vánoční strom 2013
Frýdlant, 15/10/2014
gs

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest