0001Nemocnice Frýdlant – Zaměstnanci Nemocnice Frýdlant se více než měsíc intenzivně připravují na přechod na nový zdravotnický informační systém MEDICALC. V současné době přípravy vrcholí.
Nemocnice od 3 .11 2014 zřídí pro ověřování převedení dat svých klientů do nového systému tzv. REGISTRAČNÍ MÍSTA. V nemocnici pacienti naleznou hned dvě tato pracoviště. Bude třeba, aby každý, kdo nemocnici navštíví v rámci ošetření, tímto místem prošel a společně s dokumentační sestrou data o sobě v systému ověřil. Toto ověření dat zrychlí poté práci lékaře na amulanci či v poradně.

OD 3. 11. 2014 BUDOU V NEMOCNICI FRÝDLANT ZŘÍZENA REGISTRAČNÍ MÍSTA

REGISTRAČNÍ MÍSTO č. 1 – BUDOVA ŘEDITELSTVÍ
Provozní doba: pondělí – pátek 7,00 – 14,00 hodin
(pro oddělení gynekologie, ARO, rehabilitace, neurologie)

REGISTRAČNÍ MÍSTO č. 2 – NOVÝ PAVILON
Provozní doba: pondělí – pátek 7,00 – 12,00 hodin
(pro všechna pracoviště umístěná v novém pavilonu)

Na které registrační místo se má klient dostavit zjistí na informační tabuli hned u vjezdu do nemocnice a pokud si nebude jistý, může požádat o informace na vrátnici nemocnice. Mimo pracovní dobu těchto registračních míst bude registrace provedena přímo na příslušném pracovišti (ordinaci, ambulanci, oddělení). Klienti, kteří projdou registračním místem, obdrží doklad s informací o kontrole osobních údajů, ten předloží na příslušném pracovišti.
Registrační místa nebudou povinni navštívit pacienti, jejichž zdravotní stav vyžaduje okamžité ošetření nebo jim to nedovoluje jejich imobilní stav, dále pacienti přivezeni záchrannou službou nebo sanitním vozem, a samozřejmě všichni pacienti, kteří navštíví Nemocnici Frýdlant mimo dobu provozu registračních míst.

Zdroj: Nemocnice Frýdlant

Pin It on Pinterest