1

Jedná se o šití polštářků “Veselých medvídků”  dle dodaného střihu. Polštářky jsou určeny  pro děti z oddělení onkologie nemocnice v Praze Motole. Dětem, které potřebují nejen v nadcházejícím vánočním čase ochranu, podporu a povzbuzení. Přáli bychom si, aby jim tyto polštářky „Veselí medvídci“ pomohly překonat jejich těžké dny.

Akce je otevřena  pro každého, kdo zvládne a kdo chce ušít polštářek “Veselého medvídka”. Máte-li zájem se projektu zúčastnit, napište si o střih a postup na:  info.cpkcz@gmail.com Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na: petova.cpk@gmail.com. Střih je zdarma zaslán zájemcům o účast na charitativním projektu, tedy výhradně k nekomerčnímu použití.  Autorkou vzoru je Dagmar Pirná.
Hotové polštářky je třeba zaslat na adresu Art CZ Gallery, V Celnici 10, Praha 1, 110 00 do 1.12.2014. Účast na akci je dobrovolná a účastníkovi nevzniká zasláním polštářku nárok na úhradu  spojených nákladů.
Z „Veselých medvídků“ (polštářků) bude rovněž vytvořena galerie se jmény tvůrců – dárců. Galerie tvůrců bude zveřejněna na stránkách Českého panenkového klubu (www.ceskypanenkovyklub.com). Zasílající dárce souhlasí s uvedením svého jména jako účastníka akce.

Fotografie ušitých polštářků se svým jménem posílejte, prosím, na adresu: cpk@zdenkahlavata.cz

Věříme, že najdeme hodně tvořivých duší, které budou chtít, stejně tak jako my, udělat malou radost těm, kteří by potřebovali mnohem víc…

Důležité upozornění pro účastníky: Používejte, prosím, bavlněné látky, které se snadno a dobře perou. Nepoužívejte na polštářky žádné barvy (ani textilní)! Také nejsou vhodné knoflíky a další zavěšené nebo přišité ozdoby. Obličeje, prosím, vyšijte ručně bavlnkami nebo barevnými nitěmi na šicím stroji. Vaše polštářky dostanou děti různého věku, které mají velmi oslabenou imunitu. Děkujeme.

Český panenkový klub děkuje za podporu této akce:

Art CZ Gallery               www.artdolls.cz

5A Gallery                      www.facebook.com/5agallery

Honey Pot                      www.artteddybears.com

Šicí centrum Haišman    www.sicicentrum.cz

BKC – B. Klátilová        www.bernina-dani.cz

Zdroj: BERNINA

Pin It on Pinterest