1

HRÁDEK n/N – Neznámý muž přepadl v polovině prosince 2014 směnárnu v Hrádku nad Nisou. Kriminalisté, kteří případ šetří, žádají o pomoc veřejnost. Pokud víte, kdo je zachycen na fotografii, volejte 158.

Liberečtí kriminalisté řeší případ loupežného přepadení směnárny, který se stal 15. prosince 2014 v Hrádku nad Nisou. Kolem 11. hodiny dopoledne přišel do směnárny muž a ihned  po svém příchodu namířil na pracovnici pistoli a žádal, aby mu vydala peníze. Žena okamžitě odběhla do zadních prostor provozovny, kde se schovala a díky mřížím, které ji dělily od pachatele, se do její blízkosti muž nedostal a s nepořízenou odešel. Pak odjel zřejmě osobním vozem v červené barvě, blíže nezjištěného typu.

Muže, který si přišel do směnárny s pistolí v ruce pro peníze, zachytily bezpečnostní kamery. Jedná se o muže ve věku kolem 30 let, středně silné postavy, vysokého 170 – 175 centimetrů. Na sobě měl zimní bundu, čepici tzv. ušanku a šálu. Obličej neměl nijak maskovaný, na očích měl brýle. Na pracovnici směnárny hovořil česky, bez jakéhokoliv akcentu.

Kriminalisté věří, že muže, kterého zachytily kamery, může někdo poznat. Jakoukoliv informaci vztahující se k tomuto muži, ale i případu samotnému, mohou občané předat policistům prostřednictvím linky bezplatného tísňového volání 158. Více fotografií najdete zde.

2. 1. 2015, 12:45 hodin
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí.

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest