Restaurace hotelu Antonie je od nového roku členem prestižního výběru Grand Restaurant, gastronomického průvodce nejlepšími restauracemi České Republiky vedeného Pavlem Maurerem – českým kritikem a milovníkem dobrého jídla.

Nově tedy můžete hlasovat, komentovat a aktivně se zapojit v hodnocení naší restaurace na stránkách www.grandrestaurant.cz.

http://www.grandrestaurant.cz/restaurace-detail/antonie-hotel

GR-logo

„Výběr nejlepších a nejzajímavějších restaurantů v ČR. Hodnocení vzniká na základě nazávislých názorů dobrovolných hodnotitelů, kteří tyto podniky tajně a za svoje peníze navštívili a oznámkovali.

V současné době je to jediný nezávislý průvodce nejlepšími a nejzajímavějšími restauracemi této země. V Čechách je tato značka již stálicí. Hlavním posláním je nezávisle hodnotit jednotlivé restauranty v Praze a České republice, a přinášet tak  ověřené informace a zaručené typy. Máme svůj okruh hodnotitelů (cca 7000), který se rok od roku rozšiřuje. Lidé zasílají hodnocení, jak poštou, tak přes internet nebo sms zprávami.

Celostátní anketu GRAND RESTAURANT založil milovník dobrého jídla Pavel Maurer. Hlavní myšlenka projektu? Obrana proti špatnému jídlu a nepříjemným číšníkům. Návštěvník většinou nemá moc možností – známkování restaurací má v sobě nejen možnost kritiky, ale i kultivace.

Anketa probíhá na základě názorů, návštěv a známek, které udělují dobrovolně a tajně hodnotitelé z vlastní vůle. Výsledné známky u restaurací jsou statistickým průměrem všech platných hodnocení. Restaurace se hodnotí známkami 1 – 5 (jako ve škole) a to podle kvality jídla, obsluhy a interiéru:

1 – excelentní
2 – velmi dobré
3 – dobré
4 – snesitelné
5 – vyhněte se

Uvádí též průměrnou cenu, kterou můžete utratit za kompletní večeři a pití.

Výsledky hodnocení se nezveřejňují průběžně, ale pouze 1x za rok na oficiálním vyhlášení výsledků a tentýž den ve vybraných médiích. Jsou pak platné po celý následující rok až do vyhlášení výsledků následujícího ročníku Grand Restaurant.“

Zdroj: Hotel Antonie

 

Pin It on Pinterest