001

Frýdlant – Občané a návštěvníci Frýdlantu si poprvé ve středu 14. ledna 2015 mohli přijít bez objednání ke starostovi Frýdlantu Danu Ramzerovi nebo místostarostovi Jiřímu Stodůlkovi (oba ODS) probrat své problémy, přednést svůj nápad nebo si jen tak popovídat. Vrcholoví představitelé místní samosprávy tak chtěli nabídnout nový druh kontaktu s veřejností.

„Já jsem s návštěvností spokojený. Napoprvé to nebylo špatné. Moji tři návštěvníci měli hned několik proseb či podnětů. Byt, oslňující světlo lampy, kanalizaci u kempu, přetěžování ul. Zámecká těžkými autobusy a znečišťování ovzduší průmyslovou výrobou.

Všechny podněty si prověřím, zjistím možnosti a ve spolupráci s kolegy na příslušných odborech městského úřadu navrhnu způsoby řešení,“ pochvaluje si místostarosta Jiří Stodůlka.

„Já jsem měl čtyři návštěvníky. Přišli si jen tak popovídat, ale přinesli i pár zajímavých podnětů, kterým se budeme na radnici věnovat,“ říká starosta Dan Ramzer. „To, že přišlo jen sedm lidí, neberu jako nezájem. Dveře dokořán do našich kanceláří jsou vlastně téměř pořád, vždycky si najdeme čas naše občany vyslechnout a hledat společné řešení jejich problémů,“ uzavírá starosta Dan Ramzer.

Další plánovaný termín akce Dveře dokořán je první středu v únoru 4. února 2015 od 16 do 18 hodin opět v 1. patře frýdlantské radnice.

Ilustrační foto: aš
Frýdlant 14/01/2015

Zdroj: Město Frýdlant

 

Pin It on Pinterest