00000001

Úvodní společné setkání Regionálního klubu Severozápadní Čechy České manažerské asociace a Business clubu Liberec se uskuteční v hotelu Grandhotelu Zlatý Lev 19. února od 17.30 hodin.

Pozvání na něj přijala rovněž členka rady LK Ivana Hujerová, zodpovědná za resort regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

„Zajímá mne, jednak celková koncepce fungování této asociace a rovněž i avizované téma čtvrtečního setkání a tím je:  Proč novináři nenávidí politiky a proč se jich politici bojí, “ přiblížila radní.

„Vedení Regionálního klubu si povšimlo, že ne vždy je jasný vztah novinář versus politik, politik versus novinář a rozhodlo se této tématice věnovat pozornost na příštím setkání. Téma uvede bývalý novinář a současný politik Martin Komárek,“ upřesnila členka Regionálního klubu Severozápadní Čechy Martina Motshagen. 

Regionální klub Severozápadní Čechy (RKSZ) při České manažerské asociaci vznikl s cílem pořádat a organizovat akce, které budou koncipovány jako neformální setkávání manažerů, na kterých mohou vzájemně sdílet své zkušenosti a vědomosti ze své pracovní sféry, což je pro členy přínosem a inspirací.

Pokud vím, členové mají znalost soukromé podnikatelské sféry i státní správy a samosprávy v oblasti Libereckého a Ústeckého kraje. Jejich snahou je rovněž propojit problematiku součinnosti celé státní správy, samosprávy a soukromého sektoru, což vnímám za velmi potřebné,“ řekla Ivana Hujerová.

Klub nabízí setkání obohacené o různé teambuildingové aktivity, benefiční akce, prezentace a školení. Snahou klubu je svými myšlenkami, nápady a akcemi obohatit, zpříjemnit a zkvalitnit životy manažerů v regionech a podělit se s nimi o zkušenosti, názory a problémy. Zároveň klub nabízí možnost získání nových obchodních příležitostí a kontaktů z rozličných oborů činností.

Členkou výboru regionálního klubu manažerské asociace je např. Martina Motshagen, která žila a pracovala více než 21 let v Nizozemí.

„Zde jsem pracovala v televizní společnosti jako producentka v sekci dokumentaristiky, to byla pro mne velká životní zkušenost. Ohledně manažerské asociace – vždy se snažíme účastníkům představit si navzájem něco z našeho regionu, např. regionální potraviny, na čtvrtečním setkání bude ochutnávka piva Albrecht z Frýdlantu,“ přiblížila setkávání Martina Motshagen žijící nyní v Kryštofově Údolí.

Viz také: http://www.cma.cz/kluby/cma-regionalni-klub-severozapadni-cechy/o-klubu/

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
485226302 / 739541588

Zdroj: Liberecký kraj

Pin It on Pinterest