1

MOŽNÝ PODEZŘELÝ MUŽ, který může mít na svědomí samotné napadení dýdžeje, ale také vyhrožování zabitím jinému muži. Znáte ho? Kontaktujte policii.Autor: Policie ČR

Liberec – Napadený muž měl štěstí, že kolem jeho bezvládného těla šel policista. Ten mu poskytl první pomoc a přivolal záchrannou službu

Na sobotu 4. října loňského roku jen tak nezapomene čtyřiatřicetiletý muž. Ten jako DJ pouštěl muziku v restauraci Gól ve Vratislavicích nad Nisou. Netušil, že až s hraním skončí, půjde mu doslova o holý život. Někdo jej brutálně zbil.

Napadený v důsledku vážných poranění upadl do bezvědomí. Jeho bezvládné tělo našel patnáct minut po šesté hodině ranní, přibližně dvě stě metrů od uvedeného podniku, policista z obvodního oddělení, který akorát mířil do služby.

„Zraněnému muži v bezvědomí poskytl předlékařskou první pomoc. Uložil jej do stabilizované polohy a přivolal záchranku. Kdyby se muži nedostalo pomoci, mohl zemřít,” uvedla mluvčí Krajského ředitelství policie Libereckého kraje Vlasta Suchánková. Více se dočtete zde.

Zdroj: Liberecký deník

Pin It on Pinterest