00000000000000000000000000001

Nemocnice Frýdlant spustila dnešním dnem ve zkušebním provozu internetové objednávání pacientů na ambulantní vyšetření do specializovaných ordinací. Ode dneška je možné se objednat do velmi žádané cévní poradny MUDr. Pirkla. Na adrese www.navstevalekare.cz  je po vyhledání vhodného volného termínu nutné jen velmi jednoduchým způsobem zadat informace o sobě, svůj email a své mobilní číslo. Na mobil přijde potvrzovací kód a po jeho zadání na stránce termínů je pacient na požadovaný termín automaticky objednán do ordinace. Nemusí již nikam volat a ověřovat si platnost termínu. K objednání v této ambulanci nejsou potřeba žádná předchozí vyšetření ani doporučení. Služba je pro pacienty zdarma.
“Postupně budeme naši službu rozšiřovat i na další ambulance. V nejbližší době spustíme objednávání do gynekologické ambulance, kýlní porady a gastroskopii,” říká ředitel nemocnice Jiří Benedikt.

Euroclinicum a.s. jako provozovatel Nemocnice Frýdlant úzce spolupracuje na tomto projektu s portálem Navstevalekare.cz. Již řada ambulancí v rámci skupiny Euroclinicum se do tohoto projektu zapojila. Služba je velmi hojně využívaná a pacienty i lékaři velmi chválená jako užitečná a šetřící čas.   

Zdroj: Nemocnice Frýdlant

Pin It on Pinterest