0001

Hádky partnerů přímo na ulici řešila městská policie během březnového víkendu. 

V pátek 6. března ve večerních hodinách zklidňovali strážníci rozepři partnerské dvojice. Druh a družka na sebe upozornili hlasitou hádkou v ul. Husova ve Frýdlantu u budovy pošty, která se týkala údajné nevěry. Muž byl silně podnapilý a jeho přítelkyně se ho snažila uklidnit. To se nakonec podařilo až hlídkám městské a republikové policie a dvojice poté společně odešla.

Ve stejný den před jedenáctou hodinou večer se na procházející hlídku městské policie v centru Frýdlantu obrátil podnapilý muž a tvrdil, že byl okraden. Uváděl, že v blízké restauraci mu obsluha odcizila mobilní telefon. Strážníci spolu s hlídkou Policie ČR na místě zjistili, že pro nevhodné chování byl oznamovatel z této provozovny obsluhou vykázán, když močil do umyvadla. Muž pak policejním hlídkám přiznal, že neví, jestli měl mobil u sebe nebo ne, a vydal se ho hledat domů.

V sobotu 7. března kolem 23 hodiny strážníci opět řešili neshody opilých partnerů. V ul. Kodešova zjistili nejprve vrávorající trojici mužů. Dva kamarádi doprovázeli domů silně opilého muže, který si vlivem pádu odřel obličej. O několik metrů dál pak hlídka zjistila jeho přítelkyni, která ležela na zemi. Byla silně opilá, hrubě odmítala pomoc hlídky městské policie a strážníci vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu přivolali Rychlou záchrannou službu. Mezitím se chování ženy změnilo v hysterické obviňování, které adresovala svému opilému příteli. Ten se snažil postávat opodál, ale to se mu nepodařilo, opět upadl, a obnovil si odřeniny v obličeji. Přivolaní zdravotníci proto poskytli ošetření oběma podnapilým aktérům.

Frýdlant 09/03/2015
Bc. Daniela Bušková, tisková mluvčí MP Libere
c

Zdroj: Město Frýdlant

 

Pin It on Pinterest