0001

LIBEREC – Pomozte při pátrání po pohřešované 15leté dívce, kterou od pondělí 9. března 2015 pohřešují její rodiče.  

Liberečtí kriminalisté pátrají po pohřešované 15leté dívce z Liberce, jejíž pohřešování oznámili její rodiče v pondělí  9. března 2015 na Obvodním oddělení Policie České republiky  Liberec – Centrum. Další informace k pohřešované dívce naleznete v databázi pátrání po osobách.

V případě, že uvedený odkaz již není aktivní, bylo pátrání po pohřešované dívce odvoláno.

Služba kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Liberec vyhlašuje pátrání po 15leté Anetě Adamové. Pohřešování své dcery přišli oznámit na Obvodní oddělení Liberec – Centrum její rodiče dne 9. března 2015 večer. Dívka odešla dne 9. března 2015 kolem 20 hodiny z místa bydliště vyvenčit psa, ale do současné doby se domů nevrátila. Psa předal dne 10. března 2015 v odpoledních hodinách rodičům její kamarád. Mohla by se pohybovat ve společnosti svého přítele. V době odchodu měla dívka na sobě sportovní šusťákovou bundu černé barvy, na zip, zn. Puma, k tomu ještě jednu sportovní bundu tmavé barvy s bílými rukávy, ve spodní části s kožíškem, oboustannou, nezj. materiálu, s vyšitou značkou FB na hrudníku, dále černé tričko s krátkým rukávem a kulatým výstřihem, bílý svetr s dlouhým rukávem, černé kotníčkové boty na tkaničky zn. Nike s tyrkysovým kožíškem. Na krku měla dva řetízky – jeden s modrým kamenem a druhý s přívěskem ve tvaru srdíčka s bílými zirkony. V uších náušnice ve tvaru růže – každou jiné barvy. Dále u sebe měla mobilní telefon. Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce. Veškeré poznatky o pohybu této dívky lze sdělit na na Integrované operační středisko KŘP LK prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na tel. 974 462 011, 974 462 018

Veškeré informace k výskytu či pohybu pohřešované dívky sdělte policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné tísňové lince 158.

12.3.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest