11059428_894950797215559_781539712370335020_nMuzeum obrněné techniky Smržovka – Je to konečně tady. Příležitost, která se v životě jen tak nenaskytne. Léto dobrovolných prací v tankovém muzeu se dává do pohybu! Nenechte si tuto šanci uniknout a buďte součástí tohoto jedinečného projektu i Vy!

O co se přesně jedná? Jak již bylo v minulosti avizováno, na měsíce červenec a srpen plánujeme vytvořit pracovní skupiny dobrovolníků, které by pod dohledem zkušeného vedení pomohly navrátit tankům svou někdejší krásu a majestátnost. Kde jinde by se Vám dostal pod ruce např. britský tank Cromwell, v němž za 2. světové války sloužili naši českoslovenští vojáci? V muzeu stojí mnoho dalších kusů techniky, na které sami bohužel nestačíme. Všechny pracovníky čeká zasloužená odměna v podobě jízdy tankem v našem tankodromu! Dále se můžete těšit na exkluzivní přístup ke všem exponátům a poznat, jak funguje největší soukromé tankové muzeum ve střední Evropě. Poznejte lidi se stejným nadšením a zápalem pro věc. Večery strávíme příjemným posezením u ohně nebo v místních podnicích. Vyzkoušejte si, naučte se a zažijte něco, co Vám ostatní budou jen závidět. Ubytování a stravování zajišťuje a hradí naše muzeum!

Charakter práce není vhodný pro ty, kteří se bojí zašpinit si ruce. Vyžadujeme alespoň základní manuální zručnost. Můžete se přihlásit a dorazit jako jednotlivec nebo i jako celé skupiny. Neplnoleté osoby pouze s písemných souhlasem rodičů. Minimální doba práce činí 2 celé dny, abyste mohli plně profitovat z našich odměn a bonusů. Víkend je více než ideální. Rádi se o Vás postaráme i celý týden.

NEZÁVAZNÉ PŘIHLÁŠKY zasílejte na email muzeumtanky@seznam.cz . Zpráva musí obsahovat Váš kontakt (či na všechny ve skupině, jedná-li se o hromadnou přihlášku) a přibližné DATUM, kdy chcete dorazit a jak dlouho chcete pracovat. Vyberte si kterékoli datum v měsících červenec či srpen (nebo více dat, v případě, že máte více na výběr) . Pište i konkrétní dotazy. Přihláška je zatím nezávazná, potřebujeme zjistit předběžný zájem. Oficiální přihlášky se spustí kolem začátku června. Veškeré další informace budou s postupem času upřesňovány emailem. Sledujte naše FB stránky.

Sdílejte, předávejte dál, oslovte své přátelé, všechny, kteří by se rádi na tomto projektu podíleli. Přeji hezký den všem příznivcům vojenské techniky.

Zdroj: Muzeum obrněné techniky Smržovka

Pin It on Pinterest