000000000000000000000000000000001Frýdlant – Nejzajímavější akce Frýdlantu i pozvánky do místních historických objektů se budou po celou letní turistickou sezónu objevovat ve speciálních přílohách Mladé fronty Dnes i v týdenících 5+2 a běžných vydáních Mladé fronty Dnes. Pozornost novin, které patří mediální skupině Mafra, si město zajistilo účastí na panelové diskuzi o nadcházející turistické sezóně. Ta se v úterý 14. dubna uskutečnila ve sklárně Ajeto v Lindavě na Českolipsku.

Mediální skupina Mafra pořádá podobná setkání každoročně. „Z informací o nabídkách pro turisty, pak sestavíme přílohy o cestování a turistice, které u nás vycházejí pravidelně. Letos to bude znovu příloha Léto na severu, která vyjde v květnu a před prázdninami příloha Kam v létě. V obou přinášíme čtenářům řadu zajímavých tipů ze severu Čech. Prezentuje se v nich totiž nejen Liberecký, ale i Ústecký kraj a letos poprvé přibude i příhraniční oblast Německa,“ podotkla vedoucí obchodní divize Čechy sever skupiny Mafra Věra Dentonová.

Města i turistické oblasti mají díky přílohám šanci přilákat návštěvníky nejen ze severních Čech, ale i z Prahy. Obě velké přílohy totiž vycházejí i v hlavním městě.

Frýdlant představil na diskuzním setkání především blížící se Valdštejnské slavnosti, které se uskuteční od 15. do 17. května. „Konají se vždy jednou za dva roky a jsou naší hlavní atrakcí. Kromě toho jsme prezentovali i řadu městských objektů, jako je Špitálek, zámek či betlém. A přidali jsme i nové atrakce, které Frýdlant nabízí. Tedy opravené městské hradby a nově otevřený pivovar, se kterým spolupracujeme,“ řekl za Frýdlant Libor Štrom z odboru kultury a cestovního ruchu.

S mediální skupinou Mafra Frýdlant spolupracuje pravidelně. Mladá fronta bude například letos mediálním partnerem zmiňovaných Valdštejnských slavností.

Foto: mh
Frýdlant 14/04/2015
mh

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest